Skip to main content

BeoSystem 9000c

Een baken van prachtig geluid en je persoonlijke cd-etalage.
€50,000

Bedacht in Londen.  Geboren in Denmark.
Soho, Londen, 1995.  David Lew loopt langs een etalage van een platenzaak en staat even stil. Hij ziet  zes cd's, op een rij gelegd. Een galerij van albumkunst. Het idee voor de Beosound 9000 was geboren. Een zes -CD wisselaar en platenzaak in één. Ontworpen zodat iedereen een cd kan meebrengen. En met een eindeloze stroom van prachtig geluid.

Hier om geschiedenis te schrijven. Opnieuw.
De Beosound 9000c is een icoon van het verleden. Met een oor voor de toekomst.  Een Beoconnect Encore brengt wireless controle binnen handbereik.  Wilt u echt het verleden in het heden brengen?  De Encore sluit naadloos aan op twee Beolab 28's - en al hun moderne functies.  Geluid dat u kunt regisseren zoals u dat wilt.  Bas die zich aanpast aan elke kamer en plaatsing.  Alle voordelen van geavanceerde technologie.  Alle schoonheid van een klassiek ontwerp.

CD's herboren.
We hebben de Beosound 9000 opnieuw gemaakt om je elke noot, detail en beat van je collectie te geven. Zoals je nog nooit hebt gehoord. Het gaat niet alleen om het superieure geluid. Je moet de muziek in je handen voelen. Stilstaan bij het kunstwerk. Het zorgvuldig kiezen van je opstelling. Beosystem 9000c brengt dat terug in de grootst mogelijke manier.  Elke keer dat je op play drukt, raak je de muziek aan en die raakt jou aan.