Skip to main content

BeoSystem 72-23

Een Meesterwerk van Prestatie en Luxe
€60.000

Bang & Olufsen BeoSystem 72-23 Nordic Dawn: Een Samensmelting van Verleden en Heden

 

Ontdek de unieke fusie van tijdloze elegantie en moderne technologie met de Bang & Olufsen BeoSystem 72-23 Nordic Dawn. Dit exclusieve audiosysteem belichaamt de perfecte harmonie tussen het verleden en het heden, met een gerestaureerde Beogram 4000 draaitafel uit de jaren zeventig en een paar hedendaagse Beolab 28-stereoluidsprekers.

Gerestaureerde Beogram 4000 Draaitafel:

De Beogram 4000 draaitafel, afkomstig uit de jaren zeventig, is zorgvuldig teruggebracht naar zijn oorspronkelijke glorie in de fabriek van Bang & Olufsen in Denemarken. Elk van de 100 exemplaren van de Beogram 4000, opgenomen in de BeoSystem 72-23, straalt een tijdloze esthetiek uit, geïnspireerd op de serene ochtendsfeer van Scandinavische landschappen.

Moderne Beolab 28 Luidsprekers:

Samen met de gerestaureerde draaitafel worden de moderne Beolab 28-stereoluidsprekers geleverd, uitgevoerd in warme honing-, gember- en ambertinten, geaccentueerd met berkenhouten fronten en stof van de Deense textielexpert Kvadrat. Deze luidsprekers bieden een verfijnde en indrukwekkende stereogeluidservaring die elke noot tot leven brengt.

Geïntegreerde Connectiviteit:

Dankzij de geïntegreerde Beosound Core en Beolab Transmitter bent u verzekerd van draadloze connectiviteit, waardoor u moeiteloos kunt genieten van uw favoriete muziek vanaf verschillende apparaten. Een op maat gemaakte Beoremote Halo in amberkleurige aluminiumafwerking biedt naadloze bediening van het systeem.

BeoSystem 72-23 Nordic Dawn Limited Edition:

De BeoSystem 72-23 Nordic Dawn is een limited edition audiosysteem, elk voorzien van een uniek identificatienummer. Dit exclusieve systeem wordt geleverd met een massief berkenhouten kast met dezelfde kleuraccenten als de draaitafel en luidsprekers, die ruimte biedt voor het opbergen van platen en dient als connectiviteitshub voor slimme Bang & Olufsen-ecosysteemintegratie.

Duurzaamheid en Toewijding aan Kwaliteit:

Als onderdeel van het Recreated Classics-initiatief weerspiegelt de BeoSystem 72-23 Nordic Dawn de toewijding van Bang & Olufsen aan duurzaamheid en vakmanschap. Dit audioproduct is gebouwd om lang mee te gaan en symboliseert een nieuwe benadering van luxe en connectiviteit in de moderne wereld.