Skip to main content

De Sportzomer weken

 

Tijdens de sportzomer bent u welkom bij Bang & Olufsen Ed Baak Houten.

Ervaar deze zomer het EK, de Tour de France, de Zomer Spelen en de Formule 1 op indrukwekkend beeld en met groots geluid. Kijk samen met gelijkgestemden in een gezellige setting op een indrukwekkende B&O opstelling naar sport. Krijg hierdoor een goed beeld van hoe dit bij u thuis ook tot de mogelijkheden kan behoren.

Om genoeg plaats te hebben voor iedereen vragen we u om te reserveren via onderstaand formulier.

   Reserveer hier   

 

De sport kalender

EK NED - AUS
Dinsdag 25 juni om 18:00, De derde wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK. Tegen het Oostenrijk van sterspeler Konrad Laimer is een goed resultaat noodzakelijk.

Tour de France  Florance - Rimini
Zaterdag 29 juni om 12:00,  - De 1e etappe van de Tour van 2024 voert in 206 kilometer van Florence naar Rimini. Het is direct een flinke kluif met zeven beklimmingen en 3.800 hoogtemeters. De laatste top ligt op 25 kilometer van de finish.

Tour de France Pinerolo - Vallorie
Dinsdag 2 juli om, 13:00 - In de 4e etappe starten de coureurs in Pinerolo om de grens naar Frankrijk over te trekken en via de Col du Galibier naar Valloire te fietsen. Klauteren in de Alpen dus, al erg vroeg in de Tour. De race is 139,6 kilometer lang en herbergt 3.600 hoogtemeters.

F1 Belgie
Zondag 28 juli om 15:00, het iconische circuit van Belgie.